Om oss

Alt av elektrisk installasjon

Hva tilbyr vi?

RST Elektro tilbyr en rekke produkter og tjenester knyttet til elektriske installasjoner i hjem og bolig. Vi har har ressurser og kompetanse til å påta oss selv de mest krevende oppgaver!

Hvem er vi?

Vi er en stolt gjeng med elektroentreprenører og elektrikere som alltid er klare for nye oppgaver og utfordinger. Vi brenner for gode løsninger og er fullt oppdatert på siste nytt innen vår bransje.

Hvordan vi jobber

Vi har mange like oppdrag, men alle oppdrag har likevel forskjellige utfordringer i forhold til utgangspunktet vi møter. Vi kartlegger jobben ut i fra nåværende tilstand, og estimerer deretter arbeidstimer og deretter tilbud på jobben.

Hva kan du forvente?

Du kan forvente at vi utfører jobben til avtalt tid og pris. Hos oss står kvalitet og sikkerhet høyt på prioriteringslista. Vi har ingen skjulte kostnader, så du slipper å få store øyne når regningen kommer.

RST Elektro

RST Elektro AS skal levere tjenester med kortest mulig ventetid og av høyeste faglige standard og kvalitet.

Ansatte

Sigbjørn S. Røstad

Daglig leder

951 40 168

Sigbjørn Stad Røstad har fagbrev, og er elektroinstallatør med utdanning fra ingeniørhøgskolen i Telemark. Han har snart 20 års erfaring i bransjen og bred erfaring fra servicemarkedet for privatpersoner og bedrifter.

Sigbjørn er bosatt på Jessheim i Ullensaker. Tidligere arbeidserfaringer fra installasjonsbransjen er Hugo Beck Installasjon AS, og Elrom Installasjon AS. Han har også jobbet over 3 år i Jernbaneverket med prosjektering av kontaktledningsanlegg og prosjektledelse av strømforsyningsanlegg.

Trond Melstein

Driftssjef

99 300 500

Trond Melstein har fagbrev som elektriker og svakstrømsmontør. Han har 22 års erfaring i bransjen. Han har bred erfaring som montør og saksbehandler innen fagområdene internkontroll, industri, landbruk, samt servicemarked for privatpersoner og bedrifter.

Trond er bosatt på Holter i Nannestad. Trond har tidligere vært ansatt i Dal Elektriske AS, Elrom Installasjon AS og Gardermoen Elektro AS.